Cégünk fő tevékenysége hajótestek, és ezek meghajtására szolgáló belsőégésű, kül- és belmotorok, valamint elektromos motorok forgalmazása.
A motorok felszerelése, üzembe helyezés, időszakos műszaki vizsgára felkészítés,ponyvakészítés-javítás, takarítás, dekor készítés...
Az általunk forgalmazott csónakmotorok garanciális és garancián túli szervizelése, javítása. Általunk nem forgalmazott csónakmotorok javítása.

Alkatrész forgalmazás. Sporthajó-kikötő üzemeltetés. Úszóházak tervezése kivitelezése teljes körű ügyintézéssel. Hajóvezető képzés. Hajóbiztosítások értékesítése.

Hajószerviz KismarosCégünk hivatalos márkakereskedés, és szerviz az alábbi gyártók képviseletében: Suzuki, Mercury, Honda, Mariner, MerCruiser,Volvo Penta,Tohatsu,Minkota,Thruster.

Ezeken kívül vállaljuk a Yamaha, Selva, Johnson, Evinrude motorok javítását, alkatrészbeszerzését. Megfelelő műszaki háttérrel rendelkezünk a garanciális és garanciaidőn túli szervizek, javítások elvégzéséhez, kisgéphajók műszaki vizsgájának teljes ügyintézését is elvégezzük.

Raktárról értékesítünk alkatrészeket a mindennapi hajózáshoz vízkerék, olajszűrők, olajok, gyújtógyertyák, anódok, felújító kittek stb.

Postai utánvétellel vagy futárszolgálattal szállítunk az ország bármely pontjára.

Cégünk a DRAGO hajók kizárólagos magyarországi és szlovákiai forgalmazója, valamint értékesítjük a szerződött partnerek által gyártott hajótesteket, gumihajókat (Qukisilver, Suzumar, Honda)

Márkakereskedésünkben a következő csónakmotorokat kínáljuk: Suzuki, Mercury,Mariner MerCruiser, Honda, valamint Volvo-Penta, Tohatsu motorok beszerzését vállaljuk.

Elektromos motorok közül Motorguide, Thruster, valamint Torqido motorok beszerzését is vállaljuk.

Kikötő KismarosA cégünk által üzemeltetett, nyílt vízi kikötő, helyileg Kismaroson, a Dunakanyar szívében található. Kikötőnkben hajóhely-bérlésre van lehetőség, és a téli őrzött tárolás is megoldható. Kikötőnket családias hangulat, gyönyörű panoráma és sportolásra alkalmas vízterület teszi vonzóvá. A táj szépsége és a települések változatos programjai egész szezonban remek szórakozást biztosítanak az egész családnak.

Duna folyó 1689/150fkm bal part GPS 47 49'17,20"N 19 00'54,05"E

Épülő úszóházA vízi élet elkötelezett híveinek biztosíthat önálló nyaralóhelyet egy úszóház. Teljeskörű ügyintézés, tervezés, kivitelezés. A házak elhelyezésében és a hely kiválasztásában, engedélyeztetésében is segítséget tudunk nyújtani.  Egész éves kezelésüket, karbantartásukat vállaljuk.

Ajánljuk mindazoknak akik szeretnék megoldani kikötési gondjaikat de azoknak is akik csak pihenni szeretnének és elmenekülni a világ elöl vagy csak egyszerűen szeretik a vízi életet.