Cégünk fő tevékenysége hajótestek, és ezek meghajtására szolgáló belsőégésű, kül- és belmotorok, valamint elektromos motorok forgalmazása.
A motorok felszerelése, üzembe helyezés, időszakos műszaki vizsgára felkészítés,ponyvakészítés-javítás, takarítás, dekor készítés...
Az általunk forgalmazott csónakmotorok garanciális és garancián túli szervizelése, javítása. Általunk nem forgalmazott csónakmotorok javítása.

Alkatrész forgalmazás. Sporthajó-kikötő üzemeltetés. Úszóházak tervezése kivitelezése teljes körű ügyintézéssel. Hajóvezető képzés. Hajóbiztosítások értékesítése.

Alkatrészt keres? Kiegészítőre vagy karbantartó készletre van szüksége?

 Mostantól hajóalkatrészt is rendelhet nálunk. Amennyiben csónakmotor alkatrészre, motorolajra, üzemanyag tartályra, vezetékre esetleg üzemanyag csatlakozóra, benzinpumpára vagy szűrőre van szüksége, keressen minket bizalommal!

 Készüljön fel a váratlan helyzetekre! Bosszantó lehet, ha egy filléres alkatrész meghibásodik, és a legnagyobb hőségben kell rá várakoznia otthon. Ha a vízen van Önnél karbantartó készlet akkor bárhol, bármikor könnyedén kicserélheti azokat. Vigye magával a hajózás alkalmával, hogy ne érjék meglepetések.

Karbantartó készlet: legyen mindig kéznél!

További termékeket és a rendeléssel kapcsolatos információkat itt találja!

 

 

Hajószerviz KismarosCégünk hivatalos márkakereskedés, és szerviz az alábbi gyártók képviseletében: Suzuki, Mercury, Honda, Mariner, MerCruiser,Volvo Penta,Tohatsu,Minkota,Thruster.

Ezeken kívül vállaljuk a Yamaha, Selva, Johnson, Evinrude motorok javítását, alkatrészbeszerzését. Megfelelő műszaki háttérrel rendelkezünk a garanciális és garanciaidőn túli szervizek, javítások elvégzéséhez, kisgéphajók műszaki vizsgájának teljes ügyintézését is elvégezzük.

Raktárról értékesítünk alkatrészeket a mindennapi hajózáshoz vízkerék, olajszűrők, olajok, gyújtógyertyák, anódok, felújító kittek stb.

Postai utánvétellel vagy futárszolgálattal szállítunk az ország bármely pontjára.

Cégünk a DRAGO hajók kizárólagos magyarországi és szlovákiai forgalmazója, valamint értékesítjük a szerződött partnerek által gyártott hajótesteket, gumihajókat (Qukisilver, Suzumar, Honda)

Márkakereskedésünkben a következő csónakmotorokat kínáljuk: Suzuki, Mercury,Mariner MerCruiser, Honda, valamint Volvo-Penta, Tohatsu motorok beszerzését vállaljuk.

Elektromos motorok közül Motorguide, Thruster, valamint Torqido motorok beszerzését is vállaljuk.

Kikötő KismarosA cégünk által üzemeltetett, nyílt vízi kikötő, helyileg Kismaroson, a Dunakanyar szívében található. Kikötőnkben hajóhely-bérlésre van lehetőség, és a téli őrzött tárolás is megoldható. Kikötőnket családias hangulat, gyönyörű panoráma és sportolásra alkalmas vízterület teszi vonzóvá. A táj szépsége és a települések változatos programjai egész szezonban remek szórakozást biztosítanak az egész családnak.

Duna folyó 1689/150fkm bal part GPS 47 49'17,20"N 19 00'54,05"E

Épülő úszóházA vízi élet elkötelezett híveinek biztosíthat önálló nyaralóhelyet egy úszóház. Teljeskörű ügyintézés, tervezés, kivitelezés. A házak elhelyezésében és a hely kiválasztásában, engedélyeztetésében is segítséget tudunk nyújtani.  Egész éves kezelésüket, karbantartásukat vállaljuk.

Ajánljuk mindazoknak akik szeretnék megoldani kikötési gondjaikat de azoknak is akik csak pihenni szeretnének és elmenekülni a világ elöl vagy csak egyszerűen szeretik a vízi életet.