Cruiser 470Cruiser 470
A méret nem számít! Ebben a hajóban ugyanúgy, mint nagyobb társaiban, megtaláljuk a kényelmes kabint, két személyes ággyal. Kabrio ponyva, fürdőlétra és kapaszkodó, horgonykamra jellemzik ezt a hajót.

 

Cruiser 430Cruiser 430
Számos, nagy méretű tárolórekesz, fürdőlétra, görgős orrveret, orr és farkorlát jellemzik a Cruiser család legkissebb tagját.
A biztonságos hajózást pedig egy fenékvíz szivattyú szolgálja.

Cruiser 540Cruiser 540
Kényelem a főszempont! Tágas kabin tolóajtóval, tükörrel, pakoló polccal, kémiai wc-vel, a széles ágyak alatt pakolóval. nyitó fedélzeti tolóajtó.
A decken megtalálható a zárható horgonykamra orr görgővel.  A biztonságos hajózást szolgálja hidraulikus kormánymű, a bilge szivattyú és a navigációs fények.

Cruiser 510
Cruiser 510Forma tervezett kormányosülés, beépített üzemanyagtank, motortartóbak a segédmotorhoz a jellemzői ennek az univerzális cruisernek.
A horgászokra is gondoltak a tervezés során, mindkét oldalon horgászbot tartókat találunk.
Az alapfelszereltség része a cabrio ponyva, a párnázott farkorlát és a hidraulikus kormánymű is.

Cruiser 610Cruiser 610
Ez már egy igazi cruiser! De tökéletes megoldás a vízisportokhoz is. Vízisí vonószem, hátsó pad ami tekintélyes méretű napozóággyá alakítható. A kabin 2 személynek biztosít éjszakázási lehetőséget. Beépített MerCruiser 135 M motor, Alpha 1 hajtóművel, forgatható kagylóülések, számos tároló rekesz jellemzi a hajót.