A Quicksilver a legkülönfélébb specifikációval kínál 21 hajót 6 fajta hajócsaládból. Egyszerű vonalvezetés, biztonság, komfort és minőség jellemzi a Quicksilvert.

Akár standard felszereltségű, akár „full extrás" hajót választ, Ön az igényeinek legmegfelelőbbet kaphatja a legjobb áron. Semmi mást nem kell tennie, csak eldönteni, mire szeretné leginkább használni a hajóját.

CommanderCommander 555 WA
Nagyobb testvéréhez hasonlóan, íves, lendületes vonalvezetés jellemzi a hajót Az alap felszerelés része kokpit asztal, a hatalmas napozó párna az orrban, a fürdőlétra, a görgős orrveret és a horgonykamra. A nyitható oldalablakkal ellátott kabin 2 személynek biztosít hálóhelyet.

Cruiser 470Cruiser 470
A méret nem számít! Ebben a hajóban ugyanúgy, mint nagyobb társaiban, megtaláljuk a kényelmes kabint, két személyes ággyal. Kabrio ponyva, fürdőlétra és kapaszkodó, horgonykamra jellemzik ezt a hajót.

Weekend 700Weekend 700
A Quicksilver név zászlóshajója. Hatalmas belsőtér és mégis tágas kokpit jellemzi ezt a cruisert. A kokpitban található párnázott ülőfelületek, deckasztal és deckzuhany természetesen az alapfelszereltség része. A kabinban hűtővel, mosogatóval, főzőlappal felszerelt konyhát is találunk.

Fish 500Fish 500
Hatalmas méretű utastér, széles ülőpadok és elégséges, zárható tárolók, kialakított hűtőbox jellemzik ezt a csónakot. A csónak tartozéka a kormányállás, kivehető evezőpad és az evezővillák. Opcióként elérhető a szélvédő.