MotorGuide elektromos csónakmotorok

A védett öbölből vissza a nyílt vízre, a mi édesvízre tervezett motorjaink alkalmasak hosszantartó üzemelésre is. A híres MotorGuide tartósság sok opcióval párosul, hogy tökéletesen alkalmas legyen a hajójához és a horgászat módjához. Ár-érték arányát tekintve, a legjobb vétel a piacon.
A MotorGuide édesvízi modelljei széles sebesség tartománnyal rendelkeznek. Ezáltal hajszálpontosan be tudjuk állítani a vontatott műcsali merülési mélységét. A MotorGuide motorokat a tartósság, csendesség, hatékonyság és a könnyű kezelhetőség jellemzi. Válassza ki mire van szüksége, kézi vagy láb irányítás, hajóorr vagy fartükör rögzítés, a MotorGuide választékában talál megoldást az igényére.

Thruster T30

Thruster T30Vezérlés és felszerelési lehetőség:
Fartükörre szerelt, kézi vezérlésű

Sekély vízben is gyorsan és halkan a Motorguide-del! Tartósság és érték , ami fontos a horgász és a profi halászok számára is. A Thruster kisebb hajókra és sekély vízre van tervezve, de annyi erővel rendelkezik, mint bármely 12 V-os motor. Ötfokozatú sebesség, megbízhatóság, kis tömeg és  hordozhatóság jellemzi ezt a motor családot.

Jellemzők:

 • a Thruster kézzel vezérelhető, fartükörre rögzíthető motor 13,6 kg tolóerővel, 12 V-ról.
 • Öt előre sebesség fokozattal, és a két hátra fokozattal rendelkezik
 • 76 cm hosszú fém hajtómű
 • Csendes, zavartalan működés lehetővé teszi, hogy közelebb kerüljön a halhoz.
 • Tartós, kompakt és kis tömeg jellemzi
 • A rögzítő karok segítségével könnyedén telepíthető és eltávolítható.
 • Fém rögzítő és fém tengelyek.
 • Állítható mélységű hajtómű, a sekély vízben hajózáshoz.
 • Maximális nyomaték a két szárnyú Mercury propellerrel

Varimax V40 / V45 / V55

Varimax V40 / V45 / V55Vezérlés és felszerelési lehetőség:
Kézi vezérlésű, fartükörre szerelhető
Kézi vezérlésű, hajóorrba szerelhető
Kézi vezérlésű, pontonra szerelhető

A kategória leghosszabb  működési idejével rendelkező motorok, köszönhető ez a pontos változtatható sebességű beállításnak. A VariMAX  lehetőséget ad Önnek, hogy  egész nap a vízen lehessen.
Az alkalmazott akkumulátor élettartama háromszorosára nő mint a hagyományos 5 sebességes motoroknál alkalmazottaké. Soha nem lesz többé probléma hogy az alacsony fokozat túl lassú, a magasabb fokozat túl gyors. Állítsa be a kívánt sebességet és vágjon át a hullámokon, mindezt kevesebb energia felhasználásával. Hosszabb horgászat, pontosabb sebesség, kevesebb energia, ez amit a MotorGuide és a digitális technológia kínál.

Jellemzők:

 • Digitális változtatható sebesség-szabályozás, amely minimalizálja az energia felhasználást és meghosszabbítja a horgászat idejét. A használati idő akár 3,5-szer hosszabb, mint egy 5 sebességes motor esetén.
 • Nagy átmérőjű, 1,25 "alumínium tengely a nagyobb szilárdságért és tartósságért.
 • Intuitív kihúzható-benyomható, előre-és hátrameneti sebesség váltás.
 • BluVis beépített sebesség és az akkumulátor szint visszajelző.
 • Kúpos  7 pontos rögzítés, kiküszöböli a motor mozgását.
 • Egy mozdulattal állítható a hajtómű magassága.
 • Hosszabbított, puha tapintású kormányrúd.
 • Garancia: 12 V-os motorok esetén egy év, 24 V-os motorok esetén két év

Wireless W55 / W75 / W55 L54" / W75 L48"

Wireless W55 / W75 / W55 L54Vezérlés és felszerelési lehetőség:
Hajóorrba szerelhető, vezeték nélküli vezérlés

MotorGuide Wireless motorok pontos, vezeték nélküli vezérlést, teljes mozgásszabadságot nyújtanak. A Wireless motorok alapkiépítésben egy vezeték nélküli pedállal rendelkeznek. Egyszerűen telepíthető, négy bemenettel rendelkezik, könnyedén eltávolítható, integrált akkumulátor indikátor.
A 200 kHz-szonár jeladó 20-fokban pásztázza a vizet, hogy egy hihetetlenül részletes képet adjon.  A szonár egybe van építve egy hőmérséklet-érzékelővel.  A motor kompatibilis a legtöbb Lowrance halradarral.
Tartós, erős motort keres? MotorGuide Wireless Edition kompozit tengelye nagyobb átmérőjű, és 33%-kal erősebb, mint a versenytársak kompozit tengelyei.
Wireless motorok nem csak a horgász csónakra alkalmas, de a tökéletes az Ön pontonjára is! A kis helyigényű motorrögzítő, könnyen eltávolítható, könnyen tárolható. A távirányító segítségével vagy hajójának bármely részéről irányíthatja hajójának mozgását.

 • Vezeték nélküli vezérlés,  egybeépített vevővel.
 • Szabadon kombinálhatjuk a vezérlőegységeket! Akár négy vezeték nélküli kézi-, vagy vezeték nélküli láb pedált bármilyen kombinációban variálhatunk.
 • Egy kézzel rögzíthető. Könnyedén helyére rakható és ugyanolyan egyszerűen eltávolíthatóak a Wireless Edition motorok. Pillanatok alatt készen áll a hajó az indulásra.

Tour Edition TR82L FB Digital 45 / 60, TR109L FB Digital 45 / 60, 
TR82 FB Digital 45, TR109 FB Digital 45

Tour Edition TR82L FB Digital 45 / 60, TR109L FB Digital 45 / 60, TR82 FB Digital 45, TR109 FB Digital 45A segéd motor valóban a legfontosabb kiegészítő része a hajójának? A MotorGuide-nál mi tudjuk hogy mi a legfontosabb a felhasználók számára. A válasz egyszerű. A Touring fejlesztői megtalálták a választ – MotorGuide Tour Edition.
Minden Tour modell kombinálja a digitális technológiát a rozsdamentes tengellyel, a fém pedálokkal és a fém motorburkolattal. Mi is az a digitális technológia? Az új rendszer figyeli az áramfelvételt, a hő termelést, a kimenő teljesítményt, motor hűtést. A rendszer használatával megnő a motor élettartama.
A digitális rendszer egy önálló, zárt modul, amely összegyűjti a motor adatait, kiváltva ezzel az elavult analóg áramköröket és az ehhez tartozó, kapcsolódó alkatrészeket. A digitális technológia lehetővé teszi a motor fordulatszámának – ezáltal a hajó sebességének a pontos beállítását. Így optimálisan használva az akkumulátort, megnő a megtehető út hossza.
A mi Tour motorjaink nem csak megbízhatóak, hanem elpusztíthatatlanok.

 • Rozsdamentes acél tengelyek és alkatrészek, fém burkolat, és a pedál alkalmazása, hogy ez legyen a legellenállóbb elektromotor.
 • Digitális teljesítmény 37-47 kg tolóerővel, 24 vagy 36 V-os kivitelben is
 • Teljesen zárt digitális modul, védve a hőtől, nedvességtől, korróziótól.
 • MotorGuide digitális technológia hatékonyságának következtében, optimálissá válik az akkumulátor használata, és így több időt tölthet a vízen.
 • Soft-start funkció révén simább lesz az indulás.
 • A nyugodt, csendes fokozatmentes sebesség állításnak köszönhetően, közelebb kerülhet a halhoz.
 • A kis átmérőjű Machete III propeller csendesen fut. A két szárnyú propellert kimondottan sekély vízre fejlesztették.
 • Az állítható kormány ismert már érzékenységéről, kis ellenállásának köszönhetően, könnyedén kormányozható a hajó.
 • Kompakt, hidrodinamikailag megtervezett, könnyű hajtómű.
 • Az alkalmazott mikrokapcsolót úgy tervezték, hogy ellenálljon a kemény igénybevételnek, vizes körülmények között.
 • A Gator motor rögzítő rendszer, sajtolt, repülőgépeken alkalmazott alumíniumból készül, ez adja a sziklaszilárd keménységét. A víz alatti akadályokból adódó törött motortartó már a múlté.

Freshwater Edition FW40 FB, FW46 FB, FW54 FB, FW71 FB, Bulldog 40 FT,
Bulldog 54 FT, FW109 HB

 Freshwater Edition FW40 FB, FW46 FB, FW54 FB, FW71 FB, Bulldog 40 FT, Bulldog 54 FT, FW109 HBVezérlés és felszerelési lehetőség:
- Lábbal vezérelhető, hajóorrba szerelhető
- Kézi vezérlésű, hajóorrba szerelhető
- Lábbal vezérelhető, fartükörre szerelhető

A védett öbölből vissza a nyílt vízre, a mi édesvízre tervezett motorjaink alkalmasak hosszantartó üzemelésre is. A híres MotorGuide tartósság sok opcióval párosul, hogy tökéletesen alkalmas legyen a hajójához és a horgászat módjához. Ár-érték arányát tekintve, a legjobb vétel a piacon.
A mi édesvízi modelljeink széles sebesség tartománnyal rendelkeznek. Ezáltal hajszálpontosan be tudjuk állítani a vontatott műcsali merülési mélységét. A MotorGuide motorokat a tartósság, csendesség, hatékonyság és a könnyű kezelhetőség jellemzi. Válassza ki mire van szüksége, kézi vagy láb irányítás, hajóorr vagy fartükör rögzítés, a MotorGuide választékában talál megoldást az igényére.