Kishajó oktatásTanfolyamaink kedvtelési célú, kisgéphajó vezetői engedély megszerzésére irányulnak, mellyel motorcsónakot és jetski-t is lehet vezetni.

 Partnereinken keresztül van lehetőség vitorlás kishajó, kereseti és szolgálati célú kisgéphajó vezetői engedély megszerzésére is.

Az elméleti oktatás helyszíne Vác köztársaság út 56. sz. alatt található tantermünkben.

Lehetőség van az oktatást külső helyszíneken is megtartani megfelelő számú jelentkező esetében.

Az oktatások hétköznap a délutáni órákban tartjuk általában 17 órától 20 óráig.

A szombati oktatások kizárólagos helyszíne a kikötő és 10 órától 16 óráig.

Gyakorlati oktatások helyszíne Verőce dévér utca hajó kikötő Duna folyó bal part 1689/150folyamkilóméter.

Tanulóink felkészítését az oktatáson és az elméleti anyagokon felül a www.tesztvizsga.hu kérdései is segítik.

Kedvtelési célú kishajó-vezető:

Kisgéphajó (motorcsónak): a képesítés Európa összes belvizén a 4 kw motorteljesítményt meghaladó, 20 m hajótesthosszt el nem érő, maximum 12 fő befogadására alkalmas kisgéphajó vezetésére jogosít, beleértve a jetski-t is.

Vitorlás kishajó: a képesítés Európa összes belvizén a 10 négyzetméter névleges vitorlafelületet meghaladó, 20 m hajótesthosszt el nem érő, maximum 12 fő befogadására alkalmas vitorlás kishajó vezetésére jogosít.

Hivatásos és szolgálati célú kishajó-vezető:

Szolgálati célú kisgéphajó: a képesítés azok számára ajánlott, akik szolgálati célból fognak kisgéphajót vezetni. Szolgálati célúnak a vizirendészet,  vám- és pénzügyőri, katasztrófa-, környezet- és természetvédelmi, hajózási, vízügyi,  tűzoltási-, műszaki mentési, és a honvédelmi célú hajóvezetés minősül.

Hivatásos kisgéphajó: a képesítés azok számára ajánlott, akik kisgéphajót anyagi ellenszolgáltatás ellenében fognak vezetni (például:edzők, oktatók, vízitaxi).