Drago Yacht 26

Drago 400 

A Drago család legkisebb tagja. Igazi családi kishajó a mobilitás és a könnyedség az ismertetőjele. Rendkivüli könnyű súlya miatt bárhol vízre tehető akár horgászatra vagy kirándulásra indulunk.

Drago Yacht 26

Drago Sport 515 a mozgékonyság megtestesítője egy igazi könnyű családi kishajó. Nyitható szélvédő lehetővé teszi a könnyű kilépést a hajó elejére ezáltal elősegítve a kikötést és a horgonyzást.A félkörívben elhelyezkedő hátsó ülés kényelmessé teszi az utasok számára az utazást minden időjárási körülmények között. Jól használható kabin teszi a pihenést igazi élménnyé a vízen. Hatalmas tároló rekeszek találhatóak az ülések alatt.

Drago Yacht 26

Drago Sport 540 Open 

 A kényelem és a sportos kivitel jellemzi. Mind a vizi sportok, mind a horgászok kedvence. A legjobb választás horgászatra és családi kirándulásokhoz is. az ülések alatt nagy tároló rekeszek találhatóak. Rendkívül alacsony merülése bármilyen horgász hely megközelítését lehetővé teszi.

Drago Fishing 545

Drago 545 Fishing egy igazi horgász kalsszis. Horgászoknak ajánljuk, a kabinban 2 fő kényelmes pihenését teszi lehetővé. A teljes értékű állókabin alatt mindenféle  időjárási körülmények között védelmet talál a horgász. Kettő darab hátsó ülés közt elhelyezkedő felhajtható asztal tökéletesen használható a horgászat közben vagy éppen étkezési célokra.

Drago Yacht 710

Drago 550 A család második tagja, íveltebb kabin jellemzi,sportosabb kivitel, igazi családi kishajó, 2 fő a kabinban a fedélzeten pedig 1 személy kényelmes pihenését teszi lehetővé.

 

 

Drago Fishing 570

Drago 570 A család harmadik tagja, hagyományos klasszikus kivitel, alacsonyabb oldalpalánk jellemzi.

Más mint az 550-es, ezért horgászatra kiválóan alkalmas.

2 fő a kabinban a fedélzeten 1fő kényelmes pihenését teszi lehetővé.

Drago Yacht 26

A népszerű Drago 600 új köntösben

A Drago méltán legnépszerűbb régi miodellje 2014-ben kapott új, sportos külsőt a már megszokott kényelem megtartása mellett. A kategóriájukban legkönnyebb hajók gyors utazósebességet érnek el már viszonylag kis motorteljesítménnyel is, de 90 lóerő körüli motorral már egy jól használható sporthajó válik az új 600-as modellből. Csekély merülésével bejárhatóvá válik minden holtág, horgászathoz vagy családi kiránduláshoz ideális társ. Semmiféle kompromisszumot sem kell hozni, a kényelmes szigetelt kabin és a praktikus, tágas fedélzet, az 1m3 tárolókapacitás kényelme észrevehetetlen a gyors, fordulékony menet teljesítményen!

Drago Sport 610

Drago Sport 610 A túrázás, vizi sportokat kedvelők kishajója, ahol a dizájn találkozik a praktikummal és a görög leleményességgel és az angol egyszerűséggel.kizárólag beépített motoros változatban kapható.

 

 

Drago Sport 610 sundecks

Drago 610 Soundcek

Kizárólag  a napozás szerelmeseinek ajánljuk. A napozó deck alatt 4 személyes kabin biztosítja a nyugodt pihenést és kikapcsolódást.

 

Drago Fishing 640

Drago 640

A hajó, sport és FS változatban is rendelhető. 650as alapjaira épült igazi sport-, horgász- és túrahajó. Elsősorban azoknak ajánljuk akik télen-nyáron is szeretnék élvezni a horgászás és a vízitúrázás nyújtotta élményeket. A kabinban 3, a fedélzeten 2 fő kényelmes pihenését teszi lehetővé. A hátsó ívelt ülések alatt megnövelt raktér található.