Lőcsey és TársaCégünk 1998 óta létezik ebben a formában. Jellemzően csónakmotorokat és motorcsónakokat forgalmazunk. Az üzletünk helyileg Vácott, a műhely, és a cégünk által üzemeltetett sporthajó-kikötő a Duna-kanyar legszebb részén, Kismaroson található.
A Magyar Suzuki Rt.-vel 2000 óta állunk kapcsolatban, az európai MCM-mel (Mercury, Mercruiser, Mariner, Verado) 2003-ban kötöttünk szerződést, a Hondát 2007-től, a Volvo Penta, és a Tohatsut 2014-től képviseljük.

Az általunk forgalmazott és favorizált hajómárka a DRAGO. Mindenkinek ajánljuk, aki jó ár-érték arányú, lakható, stabil, család-, és gyermekbarát hajót szeretne. Az ügyfeleink, akik megtiszteltek bizalmukkal, olyan büszkék hajóikra, hogy szívesen kalauzolják az érdeklődőket, így szinte a teljes kínálat megtekinthető.

 Rendszeresen részt veszünk a szerviztréningeken, így a státuszunk Hivatalos Márkakereskedés és Szerviz. A szerviz felszereltsége az elektronikus teszterek beszerzésével alkalmas a legújabb fejlesztésű motorok diagnosztikájára, javítására is. (DTS, CDS, G3)

A 2000-évtől mint B Dealer és a 2006-os évtől mint a Drago hajók kizárólagos magyarországi és szlovákiai forgalmazója a cégünk.

Lőcsey és Társa Kft.

Cégnév: Lőcsey és Társa KFT.
Levelezési cím:
2623 Kismaros Duna u. 24.
Adószám: 12300785-2-13
Telefonszám:
0036-27-350-909

Lőcsey László

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Szervíz, kikötő, értékesítés, hajóvezető képzés, mentés

Lőcseyné Potapov Marianna

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Hajózási Üzemeltetés vezető

Értékesítés, alkatrész, vizsgáztatások, engedélyek,
engedélyezések, igazolvány/hajólevél pótlások,
szolgálati könyvek stb.